Міський голова Кропивницького вимагає якісніше і швидше ліквідовувати аварії на водо- і тепломережах

Перегляди: 512

Наслідки ліквідації аварійних поривів на водопровідних та теплових мережах повинні якісно і швидко усуватися.

Таке завдання на сьогоднішній апаратній нараді поставив міський голова Кропивницького Андрій Райкович, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Райковича, відновлювані роботи проводяться неякісно, ці місця закидаються замість відсіву землею, а потім там утворюються провали.

«Люди справедливо дорікають за десятки поривів на території Кропивницького. Жителям міста важко пояснювати, чому цілодобово тече вода дорогами міста! За що вони платять? За якісну воду в кранах, тепло в батареях чи за річки на вулицях?» - обурився очільник міста.

Андрій Райкович звернувся до керівників «Теплоенергетика» та водоканалу з вимогою підвищити якість роботи: скоригувати стратегію роботи підприємств, сформувати більше аварійних бригад. Крім того, він доручив спецінспекції посилити контроль за благоустроєм в місті.

На сьогодні у Кропивницькому ліквідовують один порив на тепломережах. Через нього холодні батареї у двох житлових будинках по вулиці Гоголя, 50, та 50/26.