У Кропивницькому хочуть систематично тестувати на коронавірус освітян

Перегляди: 662

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович запропонував розглянути можливість систематичного тестування працівників закладів освіти на коронавірус.

Під час сьогоднішньої апаратної наради він поставив відповідне завдання управлінням освіти, здоров’я та фінансів, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Можливо, розглянути варіант, щоб передбачити кошти в бюджеті саме на систематичне тестування працівників харчоблоків, шкільних медиків. Зараз треба подумати саме про такі кроки в школах і дитсадках», - заявив Райкович.

Він також зазначив, що освітня галузь займає великий відсоток бюджету міста, і кожна копійка повинна бути врахована. Освітяни повинні якісно працювати, незважаючи на карантин, щоб не вийшло, що «позакласної роботи, гурткової роботи немає, всі на карантині».

«У нас більше мільярда гривень закладено на освіту, і раціональне використання кожної гривні – дуже важливе», - наголосив Андрій Райкович.