У Новоукраїнці відкрили резиденцію Святого Миколая та телефонну лінію з Дідом Морозом (ФОТО)

Перегляди: 1204

У Новоукраїнці запрацювала резиденція Святого Миколая.

Розгорнули локацію у місцевому будинку культури, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тут діти можуть поспілкуватися з Миколаєм та отримати смаколик від казкових героїв. Окрім цього, у новорічну поштову скриньку збиратимуть листи Діду Морозу. А для малечі, яка ще не вміє писати, працюватиме телефонна лінія. На дзвінки від імені Діда Мороза відповідатимуть актори. Працюватиме резиденція по буднях з 8 до 17 години до 30 грудня включно.

«В цьому році є деякі корективи, святкові новорічні заходи проводити не можна. Але Новий рік — це свято, яке найбільше люблять діти. І найбільше діти в це й вірять. Тому ми вирішили зробити невеличку таку акцію «Подзвони Діду Морозу». Це діти, які не вміють ні писати, ні читати. Вони зателефонують Діду Морозу і батьки дізнаються, що вони насправді хочуть на подарунок під ялиночку. Роль Діда Мороза буде виконувати наш місцевий актор Тілков Анатолій Іванович», — повідомила начальниця відділу культури і туризму Новоукраїнської ОТГ Олеся Талько.

Зателефонувати Діду Морозу малеча може за телефонами 099-210-97-16 та 068-264-97-17.