Жителі Кропивницького, постраждалі від буревію, просять ще допомоги

Перегляди: 610

До депутатів Кропивницької міськради звернулись жителі Старої Балашівки, які постраждали від буревію, який пронісся містом 17 жовтня, передає CBN.

Як зазначила у своєму виступі на сесійному засіданні сьогодні, 22 грудня, жителька мікрорайону Валентина Решетнюк, люди просять включити в порядок денний сесії питання щодо закладення в бюджеті-2021 додаткових коштів для їхньої підтримки.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Збитки, нанесені жителям, рахуються сотнями тисяч гривень. Тому надана допомога у 20% є каплею в морі тих витрат, які на нас обрушились раптово 17 жовтня», - звернулась жінка до міського голови та депутатів.

За її словами, люди не в змозі за виділене з бюджету міста відновити все, що наживалося роками.

«Тим більше, що 20% - це лише допомога на ремонт будинків, а не на все. Чому не було включено у підрахунки усі збитки?» - запитала жінка і звернулась з проханням врахувати це клопотання і при прийнятті бюджету на наступний рік закласти кошти на завершення ремонтних робіт у пошкоджених оселях.

Люди просять внести зміни в рішення виконкому міськради про надання одноразової грошової допомоги.

«Ми просимо справедливої допомоги», - резюмувала Валентина Решетнюк.

Міський голова Андрій Райкович нагадав, що місто надало людям допомогу, а компенсувати збитки повинна держава.