Мер Олександрії розповів про плани на 2021 рік

Перегляди: 2978


Редакція «УЦ» зв’язалася з міським головою Олександрії Сергієм Кузьменком.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На запитання: «Якими масштабними проєктами ви плануєте займатися в 2021 році?» він відповів: «Зараз найголовніше завдання – відпрацювати й ухвалити ті програми, що стануть основою майбутньої роботи.

Для мене принциповою позицією є закінчення реставрації нашого будинку культури – олександрійського театру.

Також вважаю, що в місті мають будуватися дороги, а також ті шляхи, які з’єднують Олександрію зі старостинськими округами. Зокрема, сподіваємося на підтримку держави в будівництві дороги до селища Олександрійське.

Зараз ми працюємо з народними депутатами, з обласним бюджетом, говоримо про те, що нашим місцевим скромним можливостям потрібна допомога.

Міська лікарня має змінюватися в сторону комфорту, щоб наші лікарі мали змогу працювати на професійному обладнанні та в якісних умовах. Низка відділень потребує невідкладного фінансування. Уваги потребує, перш за все, інфекційне відділення.

Для реалізації міських проєктів, на які міський бюджет не може виділити кошти, буду звертатися за підтримкою до представників бізнесу. Це й будівництво спортивних майданчиків, і міських парків та зон відпочинку. Від нашої спільної роботи та взаємодії залежить швидкість розвитку нашого міста. Хочеться, щоб жителі міста бачили, що воно дійсно змінюється й стає комфортнішим».