У Кропивницькому нагородили найкращих боксерів і тренерів Кіровоградщини (ФОТО)

Перегляди: 6511

У Кропивницькому представники Федерації боксу нагородили найкращих боксерів і тренерів Кіровоградщини, які відзначилися протягом 2020 року, передає кореспондент CBN.

На початку зустрічі президент обласної Федерації боксу, заступник голови Кіровоградської облради Вадим Волканов, віце-президенти ФБКО Олександр Шамардін і Валерій Денисенко, ветеран боксу Павло Бегалов поділилися своїм переможним минулим і досвідом виступів на змаганнях міжнародного рівня. Керманичі обласної федерації боксу та старший тренер збірної Кіровоградщини Віктор Саласенко подякували юнакам, дівчатам та їх тренерам за плідну працю та яскраві миттєвості цього надважкого року.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За успішні виступи серед наймолодших боксерів були відзначені грошовими винагородами представники Світловодська, чемпіон України Джад Михайловський, володар срібла Марк Медяник і тренер ДЮСШ-1 Світловодська Олександр Дорошенко. Також були нагороджені срібний призер юнацького чемпіонату України Ігор Доценко та тренер кропивницької ДЮСШ-1 Володимир Панченко, срібна та бронзова призерка першості України Софія Гореленко та Катерина Кириченко та їх тренер, бронзовий призер молодіжного чемпіонату Європи 2010 року Євген Пархоменко. А ще не забули про представниць чарівної статі Анастасію Мошак, Олександру Сяпліну та Яніну Саласенко, яких до третього місця на першості України привів їх тренер Дмитро Саласенко. Серед молоді на чемпіонаті України срібну нагороду виборов Максим Моісєєв, а бронзові медалі здобули Андрій Щуцький, Макар Полтавський та Олег Мельниченко, яких підготували кропивницькі тренери Віктор Фесечко, Сергій Платонов і Віктор Саласенко. Також відзначили перспективних Тимура Балаєва та Тетяну Віноградову.

Грамотами Кіровоградскої Обласної Ради та грошовими відзнаками нагородили чемпіонка України Юлія Філіпова та багаторазовий чемпіон України, бронзовий призер молодіжного чемпіонату Європи 2020 року Бозорбой Матякубов та його наставник Вадим Саласенко.

Після завершення урочистої церемонії в ексклюзивному коментарі для СВN заступник голови Кіровоградської облради, президент Кіровоградської обласної федерації боксу Вадим Волканов зазначив:

«Коли з тобою зустрічаються люди, які впливають на прийняття рішень в області та нашому рідному місті, то це додає тобі впевненості, ти починаєш відчувати, що справа, якою ти займаєшся, дуже важлива й потрібна. Впевнений, що сьогодні юнаки та дівчата, які вже досягли певних успіхів у боксі, відчули, що якщо Обласна Рада приділяє їм увагу, то за ними стоїть сила, що буде наших перспективних атлетів оберігати, допомагати та робити все, щоб ці спортсмени та спортсменки підкорили нові спортивні вершини й досягли максимальних результатів. Ось сьогодні ми вітали Бозорбоя Матякубова. В цього талановитого хлопця, об’єднані три риси, що роблять із проспекта чемпіона – це талант, працелюбність та велике бажання. Тому в Бозоробоя та його тренера є чудові олімпійські перспективи. Якщо вдасться уникнути травм та продовжити наполегливо тренуватися, то я упевнений, що на наступних Олімпійських іграх 2024 року представник Кіровоградщини Бозоробой Матякубов зможе реально претендувати на олімпійську нагороду. В будь-якому разі ми будемо усіляко сприяти та допомагати в здійснені важкого олімпійського шляху», - зазначив Вадим Волканов.