На Кіровоградщині визначили лауреатів спортивної премії СВN Sports Awards-2020 (ФОТО)

Перегляди: 2148

На Кіровоградщині визначили лауреатів спортивної премії СВN Sports Awards-2020.

Найкращих спортсменів і тренерів визначали в восьми номінаціях за підсумками опитування спортивних журналістів області за підсумками виступів у поточному році на міжнародній та всеукраїнській аренах. Її заснувало в 2018-му році «Центральноукраїнське бюро новин» разом із обласною організацією Асоціації спортивних журналістів України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Отже, лауреатами премії СВN Sports Awards-2020 стали:

«Найкращий спортсмен 2020-го року» — чемпіон України серед молоді, бронзовий призер молодіжного чемпіонату Європи з боксу Бозорбой Матякубов.

[caption id="attachment_86998" align="aligncenter" width="480"]Бозорбой Матякупов Бозорбой Матякубов[/caption]

«Найкраща спортсменка 2020 року» — срібна призерка чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики в командних змаганнях серед юніорів, вихованка ОСДЮШО «Надія» Вікторія Іваненко.

[caption id="attachment_87010" align="alignnone" width="640"]Іваненко Вікторія Іваненко[/caption]

«Найкращий тренер 2020-го» — Геннадій Здітовецький, тренер-викладач ОСДЮШОР-2 із легкої атлетики за підготовку Олега Дорощука, чемпіона України з легкої атлетики серед молоді в стрибках у висоту, учасника найпрестижнішої в світі «Діамантової ліги» (5-те місце), Дмитра Яковенка, володаря Кубку України з легкої атлетики зі стрибків у висоту та Тамари Фроленко, чемпіонки України з легкої атлетики серед юнаків і рекордсменки Кіровоградської області серед дорослих у стрибках у висоту.

[caption id="attachment_87000" align="aligncenter" width="427"]Здітовецький Геннадій Здітовецький[/caption]

«Злет року» – Тамара Фроленко, чемпіонка України з легкої атлетики серед юнаків і рекордсменка Кіровоградської області серед дорослих.

[caption id="attachment_87001" align="alignnone" width="640"]Фроленко Тамара Фроленко[/caption]

«Подія року» — перемога у вільних вправах та бронза в багатоборстві на дорослому чемпіонаті України в Кропивницькому зі спортивної гімнастики вихованця ОСДЮШО «Надія» Миколи Синюхіна.

[caption id="attachment_87002" align="aligncenter" width="341"]Синюхін Микола Синюхін[/caption]

«Найкраща команда року» — ФК «Інгулець» за вихід до Української Прем’єр-Ліги та доволі вдалий дебют в еліті українського футболу.

[caption id="attachment_87006" align="alignnone" width="640"]Інгулець ФК «Інгулець»[/caption]

«Найкращий тренер в ігрових видах спорту» – Сергій Лавриненко, головний тренер ФК «Інгулець».

[caption id="attachment_87008" align="alignnone" width="640"]Сергій Лавриненко Сергій Лавриненко[/caption]

«Сильні духом» — Вікторія Шпачинська, чемпіонка світу з легкої атлетики в приміщенні серед атлетів із обмеженими можливостями у штовханні ядра.

[caption id="attachment_87005" align="alignnone" width="640"]Анастасія Шпачинська Вікторія Шпачинська (у центрі)[/caption]

Нагородять лауреатів у 2021-му році.