Знам’янська бальнеологічна лікарня отримає від держави допомогу на виплату зарплат

Перегляди: 856

Знам’янська бальнеологічна лікарня отримає одноразову державну допомогу на виплату заробітної плати 68 працівникам (медичної частини, спального корпусу та харчоблоку) на загальну суму майже 300 тис. грн.

Про це CBN повідомили у пресслужбі обласного центру зайнятості.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Про можливість отримання матеріальної допомоги ми дізналися у телефонному режимі від фахівців Знам'янської міськрайонної філії обласного центру зайнятості, адже вони добре розуміють важливість державної підтримки для кожного суб'єкта господарювання, який внаслідок карантину змушений скорочувати діяльність», – зазначив в. о. директора медичного закладу Юрій Григораш.

З 12 грудня почала діяти державна програма, покликана підтримати роботодавців та найманих працівників у період оголошеного карантину шляхом виплати одноразової матеріальної допомоги суб’єктам господарювання (юридичним особам) для виплат найманим працівникам.

На підставі поданих з 14 по 21 грудня 2020 року до центрів зайнятості області заяв від роботодавців було прийнято 90 позитивних рішення для надання такої допомоги 2452 працівникам. Орієнтовна сума допомоги, згідно з розрахунками роботодавців, склала близько 10,4 млн грн.