Рятувальники Кіровоградщини отримали сучасну техніку (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Перегляди: 894

Рятувальники Кіровоградщини сьогодні отримали нову техніку, передає CBN.

Мова йде про два нові сучасні 8-тонні пожежно-рятувальні автомобілі на базі шасі МАЗ, які допомагатимуть ліквідовувати пожежі. Одну отримав пожежно-рятувального загін обласного центру, другий - пожежно-рятувальна частина Гайворону. За допомогою однієї такої машини можна загасити невелику пожежу без використання іншого джерела води.  Для порівняння – у Кропивницькому зараз працюють автоцистерни, які вмішують 4 тони води.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дві спецмашини САРМ-Л на базі «FORD Ranger P375ICA2» ліквідовуватимуть наслідки ДТП. Вони поїдуть у Новоукраїнку та Новгородку.

У рамках міжнародної технічної допомоги від уряду США Управління з видалення та знищення зброї отримало 2 металошукачі SC100C.

Рятувальникам Олександрії передали 50 комплектів спеціальних захисних костюмів, а також у рамках держпрограми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні кіровоградський гарнізон отримав 4 планшети.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.