На Кіровоградщині провели обшуки на державному підприємстві автомобільних доріг та фірмах підрядниках через розкрадання грошей (ФОТО)

Перегляди: 3339

На Кіровоградщині провели обшуки на державному підприємстві автомобільних доріг та фірмах підрядниках через розкрадання бюджетних коштів, які були виділені на ремонт доріг ( ч. 3 ст. 191 КК України).

Про це CBN поінформували в пресслужбі обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За даними слідства, посадові особи державного підприємства автомобільних доріг та керівники підрядних організацій налагодили схему заволодіння бюджетними грошима, які виділили на капітальні ремонти водопропускних труб та мостів автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Кіровоградщини.

Підозрювані підроблювали документи та завищували фактичну вартість проведених робіт.

В рамках досудового розслідування кримінального провадження провели більше десятка санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів справи та офісних приміщень фірм у ході яких вилучили документацію протиправної діяльності злочинної групи.

Наразі вирішується питання повідомлення про підозру причетним до злочинних оборудок особам.