Більше десятка шкіл Кіровоградщини безкоштовно користуються електронними журналами

Перегляди: 593

На Кіровоградщини 12 шкіл підключили безкоштовний сервіс електронних журналів і щоденників E-Journal, передає CBN з посиланням на пресслужбу ОДА.

За словами заступниці директора обласного департаменту освіти і науки Ельзи Лещенко, вчителі вже створили 755 електронних журналів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«До E-Journal область долучилася торік наприкінці грудня. Наразі сервіс працює у режимі дослідної експлуатації. Також його постійно вдосконалює Інститут освітньої аналітики», – розповіла Ельза Лещенко.

Проєкт, розроблений у надрах Міносвіти, покликаний спростити документообіг для шкіл і посилити комунікацію між учителями, батьками й учнями з питань оцінювання знань, змін у розкладі занять та відвідування дітьми школи. Проте він не є обов’язковим для освітніх закладів.

Окремі школи Кропивницького, Олександрії, Світловодська та Знам’янки вже мали досвід із впровадження електронних журналів на таких електронних платформах, як «Нові знання», «Єдина школа», «Моя школа», Google Classroom.

У Кіровоградській області - 310 шкіл і 196 філій.