На Кіровоградщині планували продавати незаконно виготовлене пальне

Перегляди: 592

Кіровоградська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за незаконне виготовлення бензину та дизельного палива одним із нафтопереробних підприємств Кіровоградщини без сплати податків.

Про це CBN поінформували в пресслужбі обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Одному з фігурантів справи повідомили про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України, тобто придбання для збуту та реалізації незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів (дизельного пального) в кількості 10000 літрів», - зазначили в прокуратурі.

На підприємстві, АЗС та у фігурантів кримінального провадження у ході санкціонованих обшуків вилучили 540 тисяч літрів паливно-мастильних матеріалів на загальну суму понад 13,4 мільйона гривень, майже 1,2 мільйона гривень та 22 тисячі доларів США готівки, комп’ютерну техніку, накопичувачі пам’яті, печатки, документи, чорнові записи, автоцистерну.