Підозрюваний у резонансному вбивстві киянки кропивничанин травмувався у СІЗО

Перегляди: 1641

Суд продовжив арешт кропивничанину Сергію Бутку, якого підозрюють у вбивстві киянки.

Про це у Facebook написала цивільна дружина Бутка Леся Рой.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Бутко перебуватиме у СІЗО щонайменше до 11 березня.

«Суд не взяв до уваги, що йому потрібне нормальне лікування - глибокі опіки обох ніг, на суд привозять обмотаним скотчем поверх бинтів, взуття поверх бинтів не налазить, ледве ступає (вражені саме ступні). Як я почула - ніяких речових доказів за два місяці не знайдено, ніякі експертизи не проведено (на їх проведення дали ще три місяці), є лише слова свідка», - йдеться у дописі.

Опіки на ногах з’явилися через те, що, за даними Лесі Рой, Сергій Бутко «за офіційною бомажкою, роззувся і поливав себе кип'ятком, завдавши таких опіків, що вже два місяці не може взутись і ледве ходить».

https://cbn.com.ua/2020/11/23/kropyvnychanyna-zvynuvachuyut-u-rezonansnomu-vbyvstvi-kyyanky-shho-dumaye-pro-tse-jogo-tsyvilna-druzhyna/

Нагадаємо, 13 листопада перехожі знайшли на вулиці Ягідній у Києві труп молодої жінки з простреленою головою. Згодом з’ясували її особу – 30-річна Раїса Валуйська. За даними «Судово-юридичної газети», жінка не дожила кілька днів до свого 31-річчя. У її помешканні постійно відбувалися п’янки.

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві – 44-річного кропивничанина Сергія Бутка, який живе у столиці разом зі співачкою та волонтеркою Лесею Рой.