Родина в Компаніївці, яка постраждала від пожежі, лишилася без житла

Перегляди: 1368

Без житла через пожежу залишилася Олена Ткачук та її двоє дітей 9 та 12 років у Компаніївці.

Про це CBN розповіла сама жінка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час пожежі загинула 50-річна мама Олени, а 51-річний батько отримав опіки обличчя.

Близько 22:00 Олена пішла спати з малечею на другий поверх. Через деякий час дитина відчула запах горілого. Вийшовши з кімнати на сходах, жінка побачила свою маму, а на першому поверсі - дим.

«Батько вибив двері, але як я з дітьми опинилася на вулиці, то не пам’ятаю. Мама залишилася в будинку. Ми її не змогли забрати через дим та вогонь. Лише через 40 хвилин її тіло вже знайшли рятувальники», - зазначила Олена Ткачук.

Батька забрали в Компаніївську райлікарню з опіками обличчя. У нього тяжкий психологічний стан, і він не усвідомлює, що відбулося. Наразі їм потрібна дoпoмoга, адже вогонь знищив усе, в тoму числі oдяг і pечі пеpшoї неoбхіднoсті. Олена вважає, що пожежа сталася через замикання перехідника: «Я не знаю, що саме трапилося. Стояла ялинка, під нею був перехідник, де ми телефони заряджали, ноутбук. Ну, можливо, що там було замикання, спалахнула ялинка. У нас згоріло абсолютно все. Починаючи з документів і закінчуючи одягом. Ми вибігли в одних піжамах. Добре, що встигли вибігти самі. У дітей лише маленькі опіки».

Наразі Олена Ткачук проживає у родичів свого чоловіка.

Нагадаємо, 10 січня o 22:22 у Кoмпаніївці сталася пoжежа в двoпoверхoвoму будинку.