У Світловодському районі п’яний водій спричинив смертельну ДТП

Перегляди: 587

На Кіровоградщині повідомили про підозру 32-річному водію через ДТП у результаті якої загинула людина (ч. 2 ст. 286 КК України).

Про це CBN поінформували в пресслужбі обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ДТП сталася 14 січня цього року на автодорозі Р-10 «Черкаси-Канів-Кременчук» Світловодського району Кіровоградщини.

32-річний п’яний житель області керуючи автомобілем Audi з іноземною реєстрацією порушив правила дорожнього руху, перевищив допустиму та безпечну швидкість у складних погодних умовах, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини, де його автівку занесло й та перекинулася.

У салоні машини було четверо пасажирів. Один з них від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди. Інші – отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Чоловіку інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель людей) КК України. Йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом.