В Олександрії незабаром відкриється льодова арена

Перегляди: 962

В Олександрії 25 січня розпочинає роботу льодова арена, передає CBN.

Попередньо підрядна організація заасфальтувала майданчик і встановила над ним спеціальний купол – опорно-повітряну конструкцію, яке захищає поле від зовнішніх ушкоджень і підтримує необхідну температуру всередині.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Завершили всі ремонтні та підготовчі роботи, нанесли розмітку та провели останні тестування льоду.

На території льодової арени працюватиме кафе, роздягальня, пункт прокату ковзанів та громадський туалет.

Графік роботи катка: із 10.00 до 22.00 щодня, без вихідних. Вартість послуг різна. Так, прокат ковзанів коштує 20 грн, хоча дозволяється приходити і з власним спортивним інвентарем. Дитячий квиток вартує від 50 грн/ год до 80 грн/безліміт. Дорослий відповідно – 80 грн/год і 120 грн/безліміт.

Льодова арена знаходиться на території колишнього ЗНЗ № 4 по вулиці Івана Чиркіна, 6.

Будівництво катка тривало півроку. На реалізацію інвестиційного проєкту «Встановлення льодової арени» з міського бюджету ТОВ «МЕДОНОС» надали безвідсоткову фінансову допомогу на зворотній основі у розмірі 1 млн грн.

За ці кошти було придбали холодильне обладнання та створили 19 робочих місць. Для фінансування проєкту підприємство узяло кредит на суму 2,5 млн грн.

Підтримуючи ініціативу, міська рада за 1 грн на рік надала бізнесу в оренду приміщення школи і частину земельної ділянки на умовах безоплатного особового строкового сервітуту.

Згодом на базі льодової арени для маленьких олександрійців планується відкрити дві секції, а саме – хокею та фігурного катання.