Найкращим спортсменам і тренерам Олександрівки призначили стипендії

Перегляди: 1419

На минулому тижні в Олександрівці відбулося засідання комісії з відбору претендентів на призначення стипендій для спортсменів та тренерів Олександрівської селищної ради.

Про це СВN повідомили в Олександрівській ДЮСШ ім. М.П.Іванова

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Комісія прийняла рішення про призначення щомісячної виплати в розмірі 1000 грн. протягом 2021 року переможцям, які посіли перше командне місце на чемпіонаті України з легкоатлетичного чотириборства серед ДЮСШ та ОСДЮШОР, а саме:

1. Вікторії Гончаренко;

2. Дмитру Булбаку;

3. Валентині Бондаренко;

4. Аліні Горшковій;

5. Володимиру Голобородько;

6. Ельвірі Безпалій.

Щомісячну стипендію в розмірі 800 грн протягом 2021 року за зайняте друге місце в чемпіонаті України з важкої атлетики призначили Ірині Марфулі. ЇЇ особистий тренер Микола Марфула отримає одноразову винагороду в розмірі 1800 грн.

Також 800 грн протягом 2021 року буде отримувати Ярослав Горобець за зайняте друге місце в чемпіонаті України з пляжного волейболу. Його наставниця Ганна Горобець отримає одноразову виплату в розмірі 1800 грн.

Одноразову виплату в розмірі 2000 грн. призначили тренерам-викладачам КЗ «ДЮСШ ім. М.П.Іванова» Вадиму Приймаку, Яні Артеменко, Олександру Роздобудько за перше місце їх вихованців на командному чемпіонаті України з легкоатлетичного чотириборства серед ДЮСШ та ОСДЮШОР.