В Олександрії оголосили війну торгівлі рибою із землі

Перегляди: 1205

«Риби з землі більше не буде — з наступного тижня торгівля свіжою рибою має здійснюватися тільки в рибному павільйоні КП«ОЦР».

Про це на своїй Facebook-сторінці написав новий директор Олександрійського центрального ринку Олександр Кіяшко, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні ми маємо відремонтований, в гарному стані рибний павільйон, але, на жаль, майже пустий. Рибою торгують на автовокзалі, на приватному ринку біля автовокзалу, на перехрестях навколо ринку — повсюди, але тільки не в рибному павільйоні комунального підприємства. Відповідно і гроші за право торгівлі платяться всим кому попало, але тільки не в касу комунального підприємства», — зазначив Кіяшко.

На його думку, ця ситуація абсолютно незрозуміла і неприйнятна:

«Ми маємо гарний павільйон, ми маємо гарні умови, як для продавців, так і для покупців, ми маємо місце, де може бути єдиний центр торгівлі живою рибою. Поряд з рибним ми також маємо м’ясний і ковбасний павільйони — не треба бігати з торбами по двум кварталам. Купив риби, поруч купив м’яса, якщо треба ще і ковбаси, — все зручно і в одному місці».

Директор вважає, що така політика дасть змогу збільшити в рази потік цільового покупця до комунального підприємства, збільшити об‘єми реалізації і надходження в касу ринку за надання місця для торгівлі.

Працівники рибного павільйону підтримали позицію керівника.

Олександр Кіяшко відзначив, що вчора особисто попередив представників чотирьох точок торгівлі живою рибою на території автовокзалу і приватного ринку, що там знаходиться, про нові правила.

Директор підкреслив, що у разі виявлення порушень, до відповідальності притягуватимуть як суб‘єктів, що здійснюють дану торгівлю, так і власників або користувачів територій, на яких ця торгівля буде здійснюватися.