ФК «Олександрія» в другому матчі у Туреччині зіграв унічию

Перегляди: 1297

Команда Володимира Шарана розійшлася миром із болгарським «ЦСКА 1948» - 1:1.

У своєму другому контрольному поєдинку в Туреччині сьогодні, 26 січня, на футбольному полі курортного комплексу Goldcity, розташованому в Аланії, олександрійці зіграли другий спаринг з софійським «ЦСКА 1948», який посідає шосту сходинку в елітному дивізіоні чемпіонату Болгарії. Тренує армійців у минулому легендарний форвард національної збірної Болгарії Красімір Балаков.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2021/01/24/fk-oleksandriya-vygrav-pershyj-sparyng-u-turechchyni/

У першому таймі активніше розпочали болгарські футболісти, які в одній зі своїх атак спрямували м’яч у стійку воріт Юрія Паньківа. Потім олександрійці перехопили ініціативу й стали частіше загрожувати воротам конкурентів. Вдало працював у наших земляків високий пресинг. Саме за рахунок вдалого відбору м’яча біля штрафного армійців м’яч опинився в Артема Сітала, який зробив прострільну передачу з правого флангу на партнерів, що набігали. Намагаючись перервати простріл нашого форварда, Серкан Юсейн спрямував м’яч у власні ворота – 1:0. До перерви рахунок так і не змінився.

У другому таймі Володимир Шаран випустив на поле інший склад виконавців. Олександрійці грали активніше, швидко виходили із оборони в атаку. Саме під час одного з таких контрвипадів чудовий шанс подвоїти рахунок мав Денис Устименко. Партнери вивели свого нападника сам на сам із голкіпером, але удар форварда пройшов поруч із дальньою стійкою.

А ось болгари свій шанс використали. Нашим суперникам вдалося перехопити передачу в центрі поля й зробити передачу на Александра Александрова. Той метрів з 18 невідпорно пробив у правий від Олега Білика верхній кут – 1:1.

Після пропущеного м’яча підопічні Володимира Шарана активізувалися й мали кілька можливостей вирвати перемогу. Але голкіпер софійців двічі врятував свою команду після ударів Владислава Бабогло та Дениса Устименка. Тож фінальний свисток зафіксував нічию – 1:1.

ФК «Олександрія» провів цей матч у таких складах

Перший тайм: Юрій Паньків, Олександр Мельник, Каспарс Дубра, Валерій Бондаренко, Павло Пашаєв, Роман Вантух, Дмитро Гречишкін, Євген Банада, Кирило Ковалець, Максим Третьяков, Артем Сітало.

Другий тайм: Олег Білик, Валерій Лучкевич, Валерій Самар, Владислав Бабогло, Денис Мірошниченко, Богдан Мишенко, Іван Калюжний, Кирило Дришлюк (Микита Дудка), Андрій Глоба (Андрій Новіков), Дмитро Шастал, Денис Устименко.