В Олександрії працює єдина в області секція фехтування

Перегляди: 1126

В олександрійській ДЮСШ-2 із жовтня минулого року було відновлено роботу секції фехтування, повідомив СВN заслужений тренер України з таеквондо, майстер спорту Радянського Союзу з фехтування Ігор Зюнзя.

Секція з фехтування працювала ще за радянських часів саме в олександрійській ДЮСШ-2. І ось її роботу вдалося відновити. Наразі це єдина на Кіровоградщині секція з фехтування.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тренувальний зал знаходиться на вулиці Братській, 75. Тут є необхідні фехтувальне спорядження та інвентар для проведення не тільки тренувань, але й змагань.

Займатися в секції мають можливість безкоштовно всі бажаючи діти віком від восьми до тринадцяти років. Тренування проводять тренери-викладачі ДЮСШ-2 Демурі Латарія та В’ячеслав Артем’єв, який сам займався фехтуванням у Олександрії, коли навчався в школі.Після закінчення Львівського інституту фізкультури В’ячеслав повернувся до рідного міста, де зараз отримав можливість передавати свої знання та досвід юним спортсменам, які бажають займатися цим чудовим олімпійським видом спорту.