Негода: Закладам освіти Кіровоградщини рекомендували бути готовими перейти на дистанційку 

Перегляди: 1411

Міністерство освіти і науки України рекомендує керівникам закладів освіти семи областей і зокрема Кіровоградської через ускладнення погодних умов бути готовими до переходу освітнього процесу на дистанційну форму, передає CBN з посиланням на пресслужбу МОН.

Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Наголошується на необхідності перевести функціональну підсистему навчання дітей дошкільного віку, учнів та студентів діям у надзвичайних ситуаціях (з питань безпеки життєдіяльності) єдиної державної системи цивільного захисту Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Черкаської та Чернігівської областей у режим підвищеної готовності», – йдеться в повідомленні.

У міністерстві чекають на впровадження «додаткових заходів щодо запобігання переохолодженню учасників освітнього процесу на період ускладнення погодних умов».