У Кропивницькому в наркодилерів вилучили наркотиків майже на 800 тис. грн (ФОТО)

Перегляди: 571

27 січня поліцейські під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури провели 11 санкціонованих обшуків за місцем проживання та в транспортних засобах осіб, які організували збут наркотиків.

За результатами вжитих заходів правоохоронці вилучили більше 15 кілограмів марихуани, а також метадон та зброю, повідомили CBN у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», складає близько 800 тисяч гривень.

Зразки вилучених наркотичних засобів та зброю направили на експертизу.

До складу групи входило семеро жителів обласного центру віком від 25 до 50 років. Деякі з них раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків.

Розслідування проводиться у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.