ФК «Олександрія» здобув у Туреччині другу перемогу

Перегляди: 575

Олександрійці, які перебувають на навчально-тренувальному зборі в Туреччині, сьогодні запланували два контрольних матчі.

Про це СВN повідомили у пресслужбі ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перша гра відбулася зранку. Суперниками наших земляків став юніорський склад клубу «Аланіяспор».

Володимир Шаран в цьому поєдинку задіяв переважно молодих гравців. Із досвідчених виконавців на поле курортного комплексу Goldcity (м. Аланія, Туреччина) вийшли Денис Мірошніченко, Павло Пашаєв, Дмитро Шастал та Максим Третьяков.

Гра проходила в цікавій напруженій боротьбі, де ніхто не хотів поступатися. Була багато бажання проявити себе й чимало жорстких єдиноборств. Більше гольових можливостей створили все ж олександрійці. А єдиний гол був забитий з пенальті, який упевнено реалізував Максим Третьяков – 1:0.

ФК «Олександрія» зіграв у такому стартовому складі: В’ячеслав Борисенко, Павло Пашаєв, Кирило Дришлюк, Тимур Стецьков, Денис Мірошніченко, Микита Дудка, Іван Калюжний, Андрій Глоба, Андрій Новіков, Дмитро Шастал, Максим Третьяков.

Нагадаємо, що другий сьогоднішній спаринг розпочнеться о 16.00 (за київським часом). Команда Володимира Шарана зустрінеться з ФК «Арда» (Кирджалі, Болгарія). Планується онлайн-трансляція на клубному каналі.