Олександрійці вперше поступилися в Туреччині

Перегляди: 726

У другому матчі сьогоднішнього дня команда Володимира Шарана зазнала поразки – 1:3.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ФК «Олександрія» в рамках навчально-тренувального збору, який продовжується в Туреччині, сьогодні зіграли два поєдинки – повідомили СВN у пресслужбі олександрійського клубу. У першій зустрічі наші земляки, завдяки голу Максима Третьякова з пенальті, переграли «Анталіяспор» U-19 – 1:0. У другому матчі олександрійці зустрічалися з представником Першої ліги Болгарії – клубом «Арда» з міста Кирджалі, який посідає четверте місце в своїй першості. Початок протиборства залишився за підопічними Володимира Шарана, які повели в рахунку після влучного удару Каспарса Дубри. Та згодом болгари перехопили ініціативу й тричі вразили ворота українців. Фінальний свисток зафіксував першу поразку ФК «Олександрія» з рахунком – 1:3.

Стартовий склад ФК «Олександрія» : Олег Білик, Владислав Бабогло, Каспарс Дубра, Олександр Мельник, Роман Вантух, Дмитро Гречишкін, Євген Банада, Валерій Лучкевич, Максим Третьяков, Денис Устименко, Артем Сітало.