Легкоатлети з Кропивницького завоювали на чемпіонаті України срібло та бронзу

Перегляди: 956

Кропивничани здобули на командному чемпіонаті України з легкої атлетики срібло та бронзу.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учні Геннадія Здітовецького посіли друге та третє місце в стрибках у висоту.

У Сумах вчора завершився командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні. Кіровоградщину на цих змаганнях представляли три спортсмени.

Всі наші атлети виступали у стрибках у висоту. Дев’яте місце серед п’ятнадцяти учасників фінальних змагань з особистим досягненням цього сезону – 2 метри 05 сантиметрів – посів Антон Мокряк. А ось ще один вихованець Кіровоградської ОШСВМ Дмитро Яковенко разом із учнем СДЮШОР-2 Олегом Дорощуком реально претендували на золото.

Більш досвідчений учасник Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Яковенко, як і його юний земляк, усі начальні висоти брали з першої спроби. А ось 2 метри 15 сантиметрів Олегу підкорилися лише з третього разу.

Висоту 2 метри 20 сантиметрів учні Геннадія Здітовецького не взяли. Вона підкорилися лише житомирянину Дмитру Нікітіну, який і посів перше місце. Дмитро Яковенко за меншої кількості спроб став другим, а Олег Дорощук здобув бронзову нагороду.

Уже 10 лютого в Сумах стартує особистий чемпіонат України серед дорослих та молоді, на якому наші хлопці намагатимуться покращити свої результати.