«Європейська Солідарність» увійшла до рад усіх рівнів на Кіровоградщині

Перегляди: 506

«Європейська Солідарність» представлена у радах Кіровоградщини усіх рівнів.

Про це CBN повідомив голова Кіровоградського територіального осередку політичної партії «Європейська Солідарність» Сергій Коваленко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Маємо потужне представництво "Європейської Солідарності" у всіх радах Кіровоградщини – від обласної до сільських. Загалом у нашій команді 143 депутати, які сповідують принципи європейського розвитку країни», - наголосив він.

Сергій Коваленко також відзначив, що місцеві вибори 25 жовтня минулого року чітко засвідчили зростання рівня підтримки жителів Кіровоградської області до «ЄвроСолідарності».

«Наша активна робота, підтримка медиків, допомога нужденним в умовах пандемії повернули нам довіру. Фракції нашої політичної сили представлені у Кіровоградській обласній, Голованівській, Кропивницькій, Новоукраїнській, Олександрійській районних радах, Кропивницькій, Олександрійській, Знам'янській, Світловодській і Новомиргородській міських радах, Подільській та Фортечній у місті Кропивницькому радах, радах територіальних громад.

Зараз депутати "Європейської Солідарності" активно працюють з виборцями. Ми розуміємо, що тарифна політика у сфері житлово-комунального господарства призведе до ще більшого зубожіння нашого населення. В умовах пандемії і непрацюючої економіки значне підвищення тарифів є неприпустимим. Фракції ЄС у радах були ініціаторами і підтримали звернення до керівництва країни про необхідність врегулювання тарифної політики», - відзначив Сергій Коваленко.

Наразі відповідні рішення підтримані депутатами «Європейської Солідарності» в Кіровоградській обласній раді, Кропивницькій, Олександрійській і Новоукраїнській районних радах, Світловодській, Новоукраїнській і Олександрійській міських радах та Новгородківській селищній раді.

Нагадаємо, «Європейська Солідарність» Петра Порошенка є лідером за відсотком мандатів у облрадах і міськрадах обласних центрів. Натомість політсила президента України Володимира Зеленського «Слуга народу» посіла друге місце і за спроможністю до кандидування, і за представництвом у згаданих радах. Таких висновків дійшов Рух ЧЕСНО у своєму дослідженні щодо успіхів шести парламентських партій на минулорічних виборах.