В Олександрії створять громадський простір

Перегляди: 686

В Олександрії ГО «Сучасні громадські ініціативи» створює громадський простір «Новий громадянин», передає CBN.

Місія створення хабу — перетворити звичайних жителів громади у спільноту свідомих громадян, створити новий культурний ландшафт регіону та передумови для розвитку нової відповідальної еліти в усіх напрямках життя.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Простір громадської активності на практиці стане самодостатнім, активнім і постійно діючим місцем для перетину творчих, громадських, освітніх, бізнесових та інших ініціатив жителів всієї громади.

Організатори планують залучати до хабовських проєктів місцевий актив та провідних експертів загальноукраїнського рівня як у питаннях бізнес-розвитку, так і в питаннях культурної трансформації, розвитку громадянського суспільства та інших напрямків.

На захід, який пройде в Олександрії 5 лютого, запросили громадських активістів, відомих у місті педагогів, науковців, діячів культури, представників місцевого самоврядування, бізнесу тощо. Усі разом вони дослідять культурно-освітній «код» території громади.

Учасники заходу, присвяченого організації громадського простору, оглянуть місто, ознайомляться з його культурним, освітнім та рекреаційним середовищем, поспілкуються із представниками закладів міста та промислового бізнесу. Це допоможе сформувати ініціативну групу, яка визначить стартові позиції для створення хабу «Новий громадянин».