Кропивницька бібліотека отримала від держави більше 800 книг (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Перегляди: 846

Кропивничани можуть обрати собі цікавинки серед нових надходжень Центральної міської бібліотеки імені Володимира Панченка МЦБС, передає CBN.

Книгозбірня стала переможцем конкурсу, який влітку минулого року оголосив Український інститут книги.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кропивницька бібліотека опинилася серед 600 інших книгозбірень, які обрали з-поміж 15 тисяч бібліотек України.

До книгосховища надійшло 827 примірників книг різної тематики. Полиці книгозбірні поповнила дитяча, підліткова та література для старшої аудиторії. Зокрема це художні видання, енциклопедії, книги для саморозвитку, про виховання дітей та творчість. Вартість отриманих книжок складає більше 103 тисяч гривень. Вартість читацького абонемента на рік у бібліотеці коштує 10 гривень.

«З них більше 500 - це книги для дітей. Так, надзвичайно класна колекція новинок двох останніх років. Решта - художні видання для дорослих. Наприклад, ми отримали примірник "Ukraїner. Країна зсередини" та дуже популярну книгу "Справа Василя Стуса", яка була запитувана у бібліотеках, але, на жаль, ми її не мали», - розповіла завідувачка відділу інноваційно-методичної роботи міської централізованої бібліотечної системи Вікторія Поліщук.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN