«Просто – не просто»: газ може коштувати набагато дешевше

Перегляди: 655

Тарифи на газ в країні підвищили, щоб збільшити видобуток власного газу, та в результаті газ українцям почали продавати дорожче, ніж за кордон.

Так пояснив державну політику в сфері газу гість ток-шоу «Просто – не просто» з Дариною Романською депутат Кіровоградської облради від ВО «Батьківщина» Андрій Табачук, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У нас є величезне сховище, куди закачаний газ вдвічі дешевший, ніж той, який зараз купує населення», - зазначив він.

Він заявив, що газ може коштувати три гривні за умови системної роботи професіоналів: «Тому що кожного разу ми є свідками класичної історії, коли одні попередники кажуть про інших попередників як тих, що зробили все для того, щоб сьогодні було погано».

Чи згодні з цією думкою голова фракції ПП «Слуга Народу» Кропивницької міськради Ольга Ковальова-Алокілі, депутат Кропивницької міськради від ОПЗЖ Олександр Корнюша та голова обласного осередку ПП «Європейська Солідарність» Сергій Коваленко?

Дізнаєтесь, ввімкнувши сьогодні, 5 лютого, телеканал «Вітер», де о 19:15 транслюватиметься ток-шоу «Просто – не просто» з Дариною Романською.