У Кропивницькому відкрився освітньо-культурний простір «Гончаренко центр» (ФОТО)

Перегляди: 2361

У Кропивницькому сьогодні, 5 лютого, стартував всеукраїнський соціальний проєкт «Гончаренко центр. Кропивницький», передає кореспондент CBN.

Освітньо-культурний простір Центру стане майданчиком для співпраці всіх жителів міста – педагогів, науковці, бізнесменів, людей виробничих і творчих професій, представників місцевого самоврядування та правоохоронців тощо.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами директорки «Гончаренко центру» в Кропивницькому Вікторії Талашкевич, одне з його головних завдань – надати людям будь-якого віку можливість отримати знання та набути навички у тих сферах, що їх цікавлять, щоб таким чином покращити власне майбутнє.

Центр розпочне роботу в понеділок з занять англійською мовою. Є групи для дітей, для школярів з підготовки до ЗНО і для дорослих.

9 лютого можна відвідати майстер-клас на тему «Як захистити себе у соціальних мережах», а 15 лютого – презентацію роботи 3D-принтера. Кожен четвер охочих чекатимуть у Клубі любителів психології. Надалі – заняття з фінансової грамотності та багато інших цікавих проєктів.

Центр має свої сторінки у Facebook, Instagram та Telegram. Організатори закликають містян долучатися до діяльності «Гончаренко центру» та пропонувати теми, цікаві для них.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.