У поліції Волині розповіли подробиці затримання банди в центрі Кропивницького

Перегляди: 1642

У центрі Кропивницького сьогодні, 5 лютого, затримали злочинців, які обікрали кілька магазинів мобільного зв'язку у різних областях України.

Про це CBN повідомив співробітник сектору комунікацій ГУ Національної поліції у Волинській області Олег Плазовський.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні оперативники карного управління карного розшуку у Волинській області разом зі слідчими слідчого управління затримали четверо зловмисників у Кропивницькому після чергової крадіжки з магазину мобільних телефонів, - сказав він. - У спецоперації брали участь бійці спецпідрозділу КОРД. Відомо, що, крім Волинської області, зловмисники причетні до вчинення крадіжок на території Рівненської та Черкаської областей. Наразі кількість вчинених ними правопорушень ще з'ясовується. Суми завданих збитків значні, оскільки вони викрадали лише дорогоцінні речі. За фактом розпочате та триває досудове розслідування за ч5 ст. 185 Кримінального кодексу України. Мова йде про крадіжку, вчинену в особливо великих розмірах або організованою групою. Тривають слідчі дії».