У Запоріжжі оголосили підозру завгоспу лікарні, де загинула молода лікарка з Кіровоградщини

Перегляди: 693

Завідувачу господарсько-обслуговувального персоналу обласної інфекційної лікарні в Запоріжжі, де загинула молода лікарка з Кіровоградщини, повідомили про підозру за порушення правил безпеки.

Про це CBN поінформували в пресслужбі ГУ НП Запорізької області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Відділ розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Нацполіції в Запорізькій області встановило наявність достатніх доказів для повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення завідувачу господарсько-обслуговувального персоналу лікарні 1956 року народження», - зазначили в ГУ НП.

Працівник не зупинив роботу обладнання з виконання робіт з підвищеною небезпекою, а це створило загрозу життю та здоров'ю людей. Через це 3 лютого під час проведення кисневої терапії виникла пожежа, яка призвела до загибелі трьох пацієнтів та лікаря анестезіолога.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в одній із палат-боксів реанімаційного відділення запорізької обласної інфекційної лікарні виникла пожежа, де загинуло четверо людей. Серед них була й молода лікарка з Кіровоградщини.