Міський голова Кропивницького не проти спорту, але медицина для нього в пріоритеті

Перегляди: 9681

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернеться до голови Кіровоградської ОДА щодо ремонту 4-ї лікарні.

Про це він заявив на сьогоднішній апаратній нараді, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мені не зрозуміло, чому такий проєкт, як ремонт хірургічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги, не включений в перелік об’єктів, які будуть фінансуватися з обласного бюджету», — заявив Андрій Райкович.

Мова йде про виділення коштів не на ремонт медичного закладу, а бейсбольного стадіону.

Міський голова Кропивницького дав доручення підготувати відповідний лист на ім’я очільника області.

«Я проаналізую кожен проєкт і його економічну доцільність для регіону Кіровоградської області. Я розумію, що не одне місто, але викинути такий важливий проєкт і поставити бейсбольне поле… Я за спорт, але помірковано», — висловився міський голова.

Андрій Райкович має намір зустрітися з цього приводу і з депутатами обласної ради.

«Наші об’єкти чомусь не визнаються першочерговими. Я не розумію цього, тому що медицина обласного центру в пріоритеті у людей, які проживають на Кіровоградщині. Люди довіряють їй більше, ніж медицині на місцях, і їдуть лікуватись в обласні і міські медичні заклади», — підкреслив очільник обласного центру.

Нагадаємо, у Кропивницькому планують добудувати бейсбольний стадіон СДЮШОР-2. Зробити це мають до проведення відбіркової частини чемпіонату Європи U18.