Вартість проїзду в кропивницьких маршрутках: перевізники просять до 10 грн за поїздку

Перегляди: 7999

Кропивницькі перевізники подали до міськради розрахунки вартості проїзду в маршрутних таксі.

Копії цих документів має у своєму розпорядженні CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За підрахунками перевізників, вартість проїзду має становити від 7,90 гривні за поїздку на 111-му маршруті до 9,78 гривні на маршруті №112.

Зростання тарифів перевізники пояснюють подорожчанням паливно-мастильних матеріалів та запчастин, підвищенням мінімальної заробітної плати тощо.

Нагадаємо, виконком Кропивницької міськради планує підвищити плату за проїзд у комунальному транспорті та маршрутках. Проекти рішень опубліковані на сайті міськради.

Вартість проїзду в тролейбусах має зрости з 2,5 до 5 гривень.

В іншому документі сказано: «Встановити граничну вартість разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кропивницького для підприємств ПП “ОЛІКС”, ПП “УкрАвтоІнвест”, ПП “Паритет Сервіс”, КТ “Автолегіон – Варванської Ю.В.”, ПП “Автобаз – Кіровоград”, ТОВ “Кіровоград Євро Транс”, ФОП Кобченко В.В., ФОП Баркар С.М. у розмірі 7,00 грн, для КП “Електротранс” Міської ради міста Кропивницького” – 6,0 грн».

Нині проїзд у маршрутках коштує 5 гривень, у автобусах КП «Електротранс» – 4 гривні.