Вчителі з Олександрії перемогли в обласному етапі міжнародної інтелектуальної гри

Перегляди: 653

Вчителі Олександрійського колегіуму Юрій Дмитренко та Олександр Максімов перемогли в обласному етапі всеукраїнських змагань з усного математичного рахунку в режимі он-лайн «Прангліміне», передає CBN з посиланням на facebook-сторінку навчального закладу.

Олександрійці успішно виконали усі завдання і здобули найкращі результати з п’ятиборства. У Юрія Дмитренко перше місце у загальному заліку серед чоловіків, а в Олександра Максімова – друге.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Юрій Дмитренко представлятиме Кіровоградську область у національному онлайн-фіналі змагання з усного математичного рахунку, яке проводиться на освітньому сайті Міксіке.

Змагання проводяться в рамках реалізації проєкту «Міксіке в Україні», ініційованого естонською освітньою організацією OU Miksike у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

В інтелектуальній грі-змаганнях можуть брати участь учні всіх класів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів, вчителі, викладачі та батьки.

«Прангліміне» проводяться в Естонії, Латвії, Литві, Словенії та Україні. Щороку в змаганнях беруть участь понад 30 000 учасників. Переможці нагороджуються призами та дипломами.