Дружина загиблого в ДТП на Кіровоградщині музиканта терміново потребує допомоги

Перегляди: 6709

У смертельній ДТП, яка сталася на автодорозі Кропивницький-Кривий Ріг біля села Гурівка, загинув 29-річний працівник Кіровоградського музичного коледжу Артем Язловецький.

«Артем працював у нас сумісником. Дуже талановитий та перспективний музикант. Він вчився в нашій школі, ми дуже гарно знали його та родину. Зараз дружина Артема, Анастасія, знаходиться у дуже важкому стані в Долинській лікарні. Ми збираємо гроші на допомогу на картку мами Артема, яка теж працює в нашій школі. Вчора всі кошти, що ми зібрали, пішли на термінову операцію, але попереду ще чекають нові. У Насті перелом бедра, травми внутрішніх органів. Все дуже тяжко. Зараз ми ще шукаємо донорів. Відгукнулися двоє батьків наших дітей, ще два донори з Кропивницького, але цього мало. Потрібна кров 1 групи, резус "-". Вона втратила 4 літри крові. а донор дає всього 400 грам», — розповіла журналісту CBN Директорка Долинської дитячої музичної школи Марина Бєлова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час аварії в машині були двоє з трьох дітей родини Артема Язловецького, його сини отримали струси мозку. За словами лікарів, загрози їхньому життю нема.

Бажаючі допомогти можуть переказати кошти на картку: 5168 7573 4060 4000 (Лариса Кашталян, мама Артема).

Нагадаємо. вчора 9 лютого біля села Гурівка сталася смертельна ДТП.