Олександрійці перемогли в останньому матчі у Туреччині

Перегляди: 427

На завершення навчально-тренувального збору в Туреччині, за період якого футболісти грали на фоні значних фізичних навантажень у рамках підготовки до початку боротьби в Українській Прем’єр-Лізі, гравці ФК «Олександрія» провели заключну зустріч із ФК «Валмієра», який після 27 турів посідає третю сходинку турнірної таблиці чемпіонату Латвії.

У першому таймі наші земляки заробили пенальті. І Дмитро Гречишкін холоднокровно переграв голкіпера суперників. Через кілька хвилин латиші відновили рівновагу після подачі з лівого флангу та влучного удару головою - 1:1. Згодом Роман Вантух після швидкої контратаки випередив захисників та голкіпера суперників і спрямував м’яч у порожні ворота метрів із 15 - 2:1. А вже по перерві Євген Банада завершив зусилля партнерів після баготоходової комбінації. Наш півзахисник завершив передачу партнера в штрафний майданчик з правого флангу – 3:1.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран у коментарі клубній пресслужбі зазначив: «Команда завжди ретельно готується до поєдинків, і цей поєдинок не був винятком. Гру суперника бачили, аналізували, опрацьовували на теоретичному занятті. З ним цікаво було зіграти. У першому таймі я був незадоволений діями деяких наших гравців, навіть знервований через невиконання ігрової дисципліни в центральній зоні. Це ми розберемо на теорії. В перерві ми порозмовляли й стали грати по-іншому. І хоча я залишився задоволеним другим таймом, претензії все одно є, вони й завжди мають бути, бо ідеального футболу не буває».

Володимир Шаран привітав усіх із закінченням зборів та подякував почесному президенту ФК «Олександрія» Сергію Кузьменку за можливість проведення 21-денних навчально-тренувальних зборів, які, на його погляд, були важкими, але дуже продуктивними.

Нагадаємо, що свій перший офіційний матч олександрійці зіграють на виїзді 14 лютого проти ФК «Маріуполь» о 14:00.