Укрзалізниця планує відремонтувати колію на ділянці «Знам’янка – Одеса»

Перегляди: 703

Залізничники запланували на 2021 рік значний обсяг робіт із оновлення залізничних шляхів.

Зокрема, передбачається реконструювати понад 316 км колій та ще понад 82 км – капітально відремонтувати, передає пресслужба відомства.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цьогорічні плани з оновлення колійної інфраструктури перевищують фактичні обсяги виконаних робіт у 2020 році, коли реконструювали 112,6 км та капітально відремонтували 48,1 км колій.

Крім цього, залізничники виконуватимуть й інші поточні ремонти колії та оновлюватимуть стрілочні переводи.

Колійні роботи будуть виконуватися на напрямках з інтенсивним рухом поїздів: Дарниця – Гребінка, Київ – Фастів – Жмеринка – Вапнярка – Одеса, Знам’янка – Одеса, Миронівка – П’ятихатки – Чаплине, Козятин – Шепетівка – Здолбунів, Кривий Ріг-Головний – Комиш-Зоря – Волноваха – Маріуполь, Львів – Стрий – Чоп та ін.

«Ці заходи з оновлення колійної інфраструктури дозволять Укрзалізниці гарантувати безпеку перевезень та забезпечити рух поїздів зі встановленими швидкостями», - наголосили у пресслужбі.

Загалом у 2021 році Укрзалізниця планує інвестувати понад 27 млрд грн в оновлення, капітальний ремонт, модернізацію рухомого складу та інфраструктури.