Міського голову Кропивницького обрали головою регіонального відділення АМУ

Перегляди: 2070

У Кропивницькому відбулися загальні збори Кіровоградського регіонального відділення Асоціації міст України, передає CBN.

Як зазначили їх учасники, саме завдяки активності АМУ при формування бюджету-2021 вдалося зберегти 153 млрд грн для територіальних громад: місцеві бюджети не втратили 96,2 млрд грн, ще й отримали додатковий ресурс – 56,8 млрд грн.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасники зборів затвердили кандидатури міських голів Кропивницького і Малої Виски Андрія Райковича та Юрія Гульдаса у складі правління АМУ. Крім того, від імені регіонального відділення звернулись до правління Асоціацїї про продовження повноважень голови АМУ – міського голови Києва Віталія Кличка.

Учасники загальних зборів одноголосно підтримали обрання головою регіонального відділення АМУ міського голови Кропивницького Андрія Райковича.

Його заступниками стали міські голови Олександрії та Малої Виски Сергій Кузьменко та Юрій Гульдас відповідно.

Райкович подякував за довіру і висловив сподівання, що разом вони будуть розбудовувати громади та лобіювати інтереси громад.