«Просто – не просто»: Кропивницький педуніверситет – надпотужний заклад в депресії

Перегляди: 749

«Я була однією з сотен сільських дітей, яку батьки не пустили вступати у Київі через брак в сімї коштів», – розповіла про причини вступу до ЦДПУ ім. В. Винниченка журналістка Інна Тельнова.

Втім, за її словами, вона жодного разу про це не пожалкувала, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«На нашому факультеті була потужна база, професори. Крижанівська, Ковтюх, Клочек, Куценко – це стопви, і слава богу, що мені пощастило їх застати. В Києві просто був би інший досвід», – розповіла журналістка пад час ток-шоу «Просто – не просто», присвяченому виборам ректора педуніверситету.

Зараз вона вважає його «надпотужним закладом в депресії».

«Мені здається, що бракує спілкування з цільовою аудиторією. Я сприймаю себе як цільову аудиторію і сьогодні не бачу Центральноукраїнський педуніверситет як заклад, де міг би навчатися в майбутньому мій син», – заявила Інна Тельнова.

Чому саме, дізнайтеся, включивши сьогодні, 12 лютого, об 19.15 ток-шоу «Просто – не просто» з Дариною Романською на телеканалі «Вітер».

Що відбувається в закладі і яким повинен бути його новий ректор, також розповіли докторка історичних наук, професорка, кандидатка на посаду ректора ЦДПУ ім. В. Винниченка Ганна Дефорж, політологиня, випускниця ЦДПУ ім. В. Винниченка Яна Бабак та кандидат на посаду ректора ЦДПУ ім. В. Винниченка Віталій Юрах.