Футбольний клуб «Олександрія» розгромив «Минай»

Перегляди: 693

У матчі 15-го туру Української Прем'єр-Ліги олександрійці на КСК «Ніка» приймали ФК «Минай», передає кореспондент CBN.

Господарі поля свій попередній матч у маріупольців у гостях виграли й прагнули продовжити сходження до групи лідерів. Бажання взяти реванш за прикру поразку в гостях (0:1) у підопічних Володимира Шарана було. А ось закарпатці у минулому турі поступилися ФК «Львів» і опустилися на останню сходинку турнірної таблиці. Тож, зрозуміло, що команда Василя Кобіна приїхала здобувати очки.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Грати суперникам довелося за морозної погоди на важкому полі, до якого потрібно було пристосуватися. В основі «Миная» не знайшлося місця Артему Мілевському, який справив позитивне враження в попередній зустрічі. Але за такої погоди тренери вирішили задіяти інших виконавців. У господарів, замість дискваліфікованого Артема Сітала, на вістрі атаки вийшов Дмитро Шастал. Місце в воротах знову довірили Олегу Білику, який надійно зіграв у Маріуполі. На інших позиціях особливих сюрпризів не було.

У першому таймі на полі було багато боротьби, єдиноборств між штрафними майданчиками. У гостей був шанс у Матіча після стандарту - трохи не влучно. А індивідуальний прохід та простріл уздовж ворот Нурієва не встиг замкнути Одечукву. У господарів на класний удар здалеку Ковальця зреагував голкіпер минайців Артем Каніболоцький. Коли ж здавалося, що на перерву суперники підуть за нульового рахунку, хлопці Володимира Шарана забили надважливий гол. На 40-й хвилині на подачу з кутового відгукнувся Валерій Лучкевич й в дотик метрів з 16-ти вразив дальній кут воріт «Миная» - 1:0.

А на початку другого тайму олександрійці, протягом п'яти хвилин, фактично зняли питання про переможця матчу. Спочатку, після кутового, Кирило Ковалець пробив із-за меж штрафної. М'яч відскочив до Валерія Бондаренка, який з 12-ти метрів «розстріляв» ворота закарпатців -2:0. А через дві хвилини Роман Вантух підчатував помилку Каніболоцького. Воротар гостей рукою невдало ввів м'яч у гру, а хавбек олександрійців, після перехоплення, зряче закинув м'яча «за комірець» воротареві «Миная» - 3:0. Згодом Канібольцький у штрафній «подарував» м'яч ще й Ковальцю. Та Кирило забарився з ударом і таким стовідсотковим шансом не скористався. Ще один момент був у Вантуха. Та цього разу воротар конкурентів зреагував на удар метрів із сімнадцяти.

При цьому господарі поля не дозволили суперникам загрожувати своїм воротам. Тож, Олег Білик залишався практично без роботи. Заміни від Василя Кобіна не змінили хід подій на футбольному полі. Артем Мілевський так і залишився в запасі. А Володимир Шаран дав пограти молодим нападникам Устименко та Новікову, а також новачку Калюжному та більш досвідченому Стецькову. Раніше замість Дубри, який отримав ушкодження, в гру вступив Бабогло. Фінальний свисток зафіксував другу поспіль поразку «Миная» і надупевнену перемогу команди Володимира Шарана -3:0, яка виграла вдруге поспіль. Наразі, олександрійці посідають п’яте місце, відстаючи від третьої позиції на чотири очки.