ФК «Інгулець» не втримав перевагу в матчі з «Ворсклою»

Перегляди: 403

У матчі 15-го туру Української Прем'єр-Ліги петрівський «Інгулець» зустрічався з полтавською «Ворсклою», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Номінальними господарями зустрічі були наші земляки. Але за взаємною домовленістю матч відбувався в Полтаві, де встигли підготувати газон після важких погодних умов. Та сьогодні потеплішало й грати суперникам було значно легше, ніж у попередні морозні дні.

Склад «Інгульця» був майже бойовим. Хіба що місце в воротах зайняв двадцятирічний Артем Малиш, який дебютував в еліті. Адже Богдан Шуст травмований, а Володимир Кринський не дуже впевнено зіграв в попередньому поєдинку з СК «Дніпро-1». У полтавчан привернула увагу поява на правому флангу півзпхисту гравця збірної Люксембурга Олів'є Тіля.

Перший тайм проходив за переваги «Ворскли». Та підопічні Сергія Лавриненка доволі впевнено захищалися й відповідали стрімкими контрвипадами. Під час однієї з контратак номінальних господарів Олександр Скляр зачепив ногу Ніки Сітчинави в штрафному майданчику. Арбітр Дмитро Бондаренко призначив пенальті, а Младен Бартулович його впевнено реалізував - 1:0. Хлопці Юрія Максимова кинулися відіграватися й мали деілька гарних шансів. Та Артем Малиш зіграв надійно після ударів Владислава Кулача. Тож, на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Інгульця».

А на початку другого тайму «Ворскла» відігралася. Петрівчани прогавили передачу в штрафну, де Руслан Степанюк влучно пробив у дальній кут - 1:1. Полтавчани намагися розвинути успіх. Але скористатимя своїми нагодами не виходило. Не вистачало влучності, та й молодий голкіпер- дебютант Малиш діяв надійно. Захищаючись, наші земляки дочекалися свого шансу. На 62-й хвилині Євген Запорожець класною передачею кинув у прорив Сітчінаву. Ніка набрав швидкість, розхитав фінтами двох захисників і зряче поклав м'яч у дальній кут - 2:1.

Та втримати переможний рахунок хлопцям Сергія Лавриненка не вдалося. На 75-й хвилині, після подачі в штрафну, після зіткнення з захисниками упав Руслан Степанюк. Арбітр призначив дуже суперечлий пенальті. Владислав Кулач із «позначки» переграв Малиша - 2:2. Особливих шансів вирвати перемогу в суперників не було. Фінальний свисток зафіксував бойову нічию - 2:2. Після цієї нічийної зустрічі, яка стала девятою в цьому сезоні, «Інгулець»" із 14-ма очками посідає десяте місце. Але найближчі переслідувачі зіграли на матч менше й мають можливості випередити наших земляків.