Кропивницький не використав шанс отримати кошти від ДФРР

Перегляди: 870

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович обурився тим фактом, що у виконавчих службах Кропивницького не розробили жодного проєкту, який би переміг в конкурсі на гроші ДФРР, передає CBN.

«Я не змирюся з тим, що маючи такий потенціал, заявляючи про таких професіоналів, ми в повній мірі програли всі конкурси, які проводила високоповажна комісія по визначенню кращих проєктів на фінансування за рахунок Державного фонду регіонального розвитку», — заявив Андрій Райкович на апаратній нараді.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Міський голова доручив своїм заступникам розібратися, чому так сталося, та нагадав про народних депутатів, які могли б приводити в місто фінансові потоки.

«Ми не для себе просимо. І милостині нам не потрібно. Ми хочемо паритету, ми хочемо, щоб люди проживали в обласному центрі якісно і мали можливість отримати весь спект послуг. Нам потрібні кошти на розбудову міста», — заявив міський голова.

Нагадаємо, що цього року у Кропивницькому реконструюють кілька медзакладів.