Apple Watch Sport: короткий огляд

Перегляди: 474

Останнім часом серед «яблучних» смарт-годинників найбільшим попитом користується модель Apple Watch Sport 42mm. Значний вплив на популярність такого варіанту справляє бюджетна ціна. Однак гаджет має низку більш вагомих переваг. Спеціалісти інтернет-магазину «Стилус» вирішили розглянути, чим же здатний вразити користувача цей розумний девайс.

Комплектація

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Розробник оснастив Apple Watch Sport 42mm спектром корисних елементів:

  • Магнітна док-станція.
  • Адаптер живлення.
  • Детальная інструкція.
  • Гнучкий ремінець з еластомеру.

Дизайн

Apple Watch Sport 42mm має таку ж преміальну зовнішність, як інші продукти іменитого виробника. В дизайні домінує мінімалізм, а форми відповідають поняттям ергономіки, лаконічності та завершеності. Корпус моделі з переробленого алюмінію важить всього 30 грамів, що абсолютно не відчувається на зап'ясті. 

часи

Бездротові можливості

На борту девайса реалізовані наступні бездротові стандарти:

  • Bluetooth;
  • Wi-Fi;
  • NFC.

Цікаво! Apple Watch Sport 42mm оснащені потужним приймачем LTE, що дозволяє дистанційно передавати дані без активації з'єднання через Bluetooth. Тепер відповідати на телефонні дзвінки можна напряму з розумного годинника.

Дисплей

Екран Apple Watch Sport 42mm з матрицею OLED має діагональ 1,5 дюйма. Роздільна здатність складає 390 х 312, а піксельна щільність — 326 ppi. Завдяки таким параметрам картинка на дисплеї виглядає чіткою навіть під дією прямих сонячних променів.

Функціональність

Apple Watch Sport 42mm дарує користувачам немало цінних опцій. Модель оснащена хронометром, таймером, будильником, а також сенсорами для моніторингу пульсу, кількості кроків, якості сну та витрачених калорій. У функціональність входить прийом та написання повідомлень, виконання дзвінків, голосовий зв'язок з помічником Siri.

Бажаєте замовити Apple Watch Sport 42mm за вигідною ціною? Відвідайте онлайн-каталоги сайту Stylus.ua, де не вас чекають приємні знижки та акційні пропозиції.