«По суті»: Вадим Волканов про вибори, облраду та поділ Кіровоградщини на чотири райони

Перегляди: 1440

Серед керівництва обласної ради немає жодних протиріч.

Про це під час програми Анастасії Мусатенко «По суті» заявив заступник голови обласної ради від ОПЗЖ Вадим Волканов, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Але, на думку депутата, чим ближче до виборів, тим більше буде спроб існуючий конструктив розбалансувати.

Що ж до відносин між різними гілками влади — облдержадміністрацією та обласною радою, за словами Вадима Волканова, існують абсолютно робочі відносини.

«Ніхто не дозволяє сідати на голову. Якщо раніше обласна рада була придатком обласної держадміністрації, сьогодні ситуація зовсім інша. Це партнери», — заявив Вадим Волканов і додав, що в адміністрації працюють люди, яких найняли, а у раді ті, кого обрали люди.

Якісний склад новообраної обласної ради Вадим Волканов, який шість разів був депутатом різних рівнів, вважає одним з найбільш підготовлених за багато років.

На якому рівні депутату працювалося складніше, хто купував голоси виборців, як ОПЗЖ відстоювала реальні результати голосування і які плани роботи на п’ять років має заступник голови обласної ради Вадим Волканов, дізнаєтесь сьогодні, 25 лютого, о 19.15 на телеканалі «Вітер» у програмі Анастасії Мусатенко «По суті».