Міський військкомат відкрив у ЦНАПі Кропивницького відділ (фото)

Перегляди: 6245

Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (так тепер називається міський військовий комісаріат) відкрив у Центрі надання адміністративних послуг Кропивницького інформаційний відділ.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами військового комісара Владислава Зуєва, новий відділ починає працювати для бажаючих отримати інформацію про контрактну службу та інші послуги Територіального центру.

«Таку форму роботи ми запропонували вперше в Україні. Завдяки підтримці міської влади та керівництва ЦНАПу ми маємо можливість створити власну інформаційну службу. Тут наш представник готовий максимально ознайомити бажаючих йти на контракт. Головні ж послуги — проходження медичної комісії, формування особової справи тощо вже можна отримати у нашому Терцентрі», — розповів Владислав Зуєв.

[caption id="attachment_91225" align="alignnone" width="640"] Владислав Зуєв[/caption]

Отримати інформацію у приміщенні ЦНАПу можна в понеділок, середу та п'ятницю з 10:00 до 12:00. В усі інші дні необхідну інформацію можна отримати у приміщенні Кропивницького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: вулиця Віктора Чмиленка, 47.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN