Петрівський ФК «Інгулець» розгромно поступився «Десні»

Перегляди: 746

У матчі 16-го туру Української Прем'єр-Ліги петрівський «Інгулець» на виїзді зустрічався з чернігівською «Десною», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Через те, що арена в Чернігові перебуває на реконструкції, матч відбувався в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Через дискваліфікації та травми поєдинок у петрівчан пропускали Сітчінава, Кучеренко, Шуст, Семенко, Лупашко та Васін. У чернігівців не грали дискваліфіковані Імереков та Безбородько.

З перших хвилин ініціативою володіли номінальні господарі. Чернігівці йшли вперед великими силами, а гості злагоджено захищалися. Небезпечних моментів біля воріт Володимира Кринського виникало небагато. Голкіпер «Інгульця» одного разу врятував свою команду після удару головою Богдана Білошевського, а ще в декількох епізодах парирував не дуже потужні удари суперників. Та все ж на 34-й хвилині чернігівці реалізували свою ігрову перевагу. Андрій Тотовицький отримав м'яч на лівому фланзі, обіграв захисника і метрів з 15-ти зряче пробив у дальній верхній кут - 1:0.

Після цього підопічні Олександра Рябоконя створили ще декілька моментів. Головою трохи не влучив у ворота Олексій Гуцуляк. М'яч пройшов трохи вище поперечини, як і дальній потужний удар Юхима Коноплі, після передачі того ж Гуцуляка. Наші земляки вперше потурбували Євгена Паста на 44-й хвилині, коли Запорожець пробив здалеку поруч зі стійкою. Це був єдиний удар хлопців Сергія Лавриненка до перерви. Взагалі чернігівці нанесли вісім ударів, з яких чотири прийшлися в отвір воріт. Перший тайм завершився за мінімальної переваги «Десни».

На початку другого тайму гості пішли вперед й притисли суперників до власних воріт. Але чернігівці відповідали стрімкими контрвипадами. Спочатку рейд Тотовицького завершився ударом, на який зреагував Кринський. Згодом, удар головою Бутковського прийшовся поруч зі стійкою. Й нарешті, після подачі з кутового Гуцуляка, Андрій Гітченко з близької відстані вразив ворота - 2:0.

Петрівчани майже відразу мали шанс один м'яч відіграти. Після класної комбінації метрів із 17-ти пробиав Щедрий. Але Євген Паст врятував свою команду й перевів м'яч на кутовий.

Надалі пішла гра на зустрічних курсах. У господарів лише декількох не вистачило до голу Будківсому після удару в дальній кут. А на дальній удар Бартуловича зі штрафного в останню мить зреагував Паст, перевівши м’яч на кутовий. Ще один шанс у деснянців не використав Картушов, на удар якого зреагував Кринський. Та вже після кутового, на 84-й хвилині, захисники «Інгульця» не вгледіли за Віталієм Єрмаковим, який забив із декількох метрів - 3:0.

Фінальний свисток зафіксував упевнену перемогу «Десни» - 3:0.