Для встановлення 50-метрового прапора у Кропивницькому проведуть археологічні дослідження

Перегляди: 792

На засіданні Координаційної ради ветеранів голова ОДА Андрій Назаренко заявив, що 50-метровий прапор буде розміщений на Фортечних Валах.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На питання журналіста Андрій Назаренко відповів:

«Можливо, буде невеличке здорожчання, тому що ми плануємо встановити його на 50-ти метровій висоті. Але це здорожчання буде несуттєве, до того ж, ми залучаємо меценатів».

За словами голови ОДА, Кіровоградщина серед усіх обласних центрів передбачила на встановлення прапору один з найменших кошторисів.

«Ветеранська спільнота області підтримує ідею встановлення прапору на Валах. Навіть не зважаючи на складний час та війну, нам потрібно не забувати про прийдешні покоління. Тому не розумію тих, хто має сумніви у доцільності цього», — наголосив заступник голови координаційної ради ветеранів Олег Драний.

Втім, встановлення прапора на Валах потребує подолання певних перепон, наприклад археологічних досліджень, адже територія Меморіального комплексу на Валах — історична пам'ятка.