«Просто – не просто»: чи є сьогодні підґрунтя для шаленої боротьби за права жінок

Перегляди: 918

«Підґрунтя для шаленої боротьби за права жінок у ХХІ столітті я не бачу», — заявив директор ТОВ «Центральноукраїнське бюро новин» Вадим Мурований під час ток-шоу «Просто- не просто» з Дариною Романською, присвяченого такому суспільному руху, як фемінізм, передає CBN.

«Є речі, яких ще треба досягти. Але за права жінок, мені здається, треба боротися десь в Іорданії, Республіці Чад», — зазначив Вадим Мурований.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В той же час, на його думку, введення гендерних квот у політиці — не перемога феміністок, адже в той же парламент потрапило багато людей, яким це не потрібно.

Про фемінитиви у мові, заборону абортів, нерівність в оплаті роботи жінок і чоловіків у ток-шок висловились також єпископ Кропивницький та Голованівський Марк, ведуча жіночої програми на телеканалі «Вітер» Катерина Лунгул та директорка Гончаренко-центру Вікторія Талашкевич.

Вмикайте сьогодні, 5 березня, о 19.15 на телеканалі «Вітер» ток-шоу «Просто – не просто», присвячене такому суспільному руху як фемінізм.