«Просто – не просто»: фемінізм і стереотипи про роль жінки у суспільстві

Перегляди: 604

Фемінізм із руху боротьби за права жінки перетворився на рух боротьби з жіноцтвом.

Таку думку під час ток-шоу «Просто – не просто» з Дариною Романською, присвяченому такому суспільному руху, як фемінізм, висловив єпископ Кропивницький та Голованівський Марк, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Покликання жінки не змінилося. Насамперед жінка – це мати, вірна дружина. Вона виховує це суспільство і передає йому зразки любові на майбутнє і тому покликання жінки є високим, цінним і навіть дещо сакралізованим. Я вважаю, що бажання прищепити жінці, щоб вона соромилася тих епітетів, якими її наділяють з любов’ю, це певні маніпуляції», – вважає єпископ.

Владика Марк зазначив, що церква завжди залишає за людиною свободу вибору, а свобода завжди передбачає відповідальність.

Материнська любов – це стереотип чи реальність, в якій ми живемо?

Як вважає єпископ Кропивницький та Голованівський, а також ведуча жіночої програми на телеканалі «Вітер» Катерина Лунгул, директорка Гончаренко-центру Вікторія Талашкевич та директор ТОВ «Центральноукраїнське бюро новин» Вадим Мурований дізнаєтесь сьогодні, 5 березня.

Вмикайте о 19.15 телеканал «Вітер», щоб подивитись ток-шоу «Просто – не просто».